Eén CISO met een community aan kennis.

De CISO-as-a-Service-dienstverlening van Cybermeister is gebaseerd op de kennis en kunde van CISO’s uit verschillende sectoren – van professionele dienstverleners tot nationale en internationale organisaties en brengen een waardevolle mix van technische, beleidsmatige en organisatorische ervaring met zich mee. Onze klanten profiteren bovendien van de cybersecurity-kennis en -ervaring van ons hele team van 150+ cybersecurity-experts. Het CISO-team van Cybermeister wordt het centrale aanspreekpunt op het gebied van cybersecurity. In grote lijnen verdelen we de werkzaamheden als volgt:

  • Projectactiviteiten: op basis van het (jaarlijks) op te stellen jaarplan coördineren we de security-doelstellingen van jouw bedrijf of organisatie. Dit kan bijv. de selectie van een SOC-dienstverlener, de implementatie van technologie, de inrichting van disaster recovery of het opzetten van leveranciersmanagement zijn.
  • Operationele activiteiten: het is zaak om naast alle projectactiviteiten voldoende capaciteit over te houden voor operationele vragen, zoals incidenten, rapportages en het bijwerken van administratie en beleid.

Hoe we je helpen:

Bij Cybermeister vinden we een service iets heel anders dan inhuur. Zo is inhuur specifiek gebonden aan één persoon, terwijl onze services zijn gebouwd bovenop het gehele Cybermeister-collectief van 150+ specialisten. Anders gezegd: daar waar bij inhuur de nadruk ligt op de inspanning, ligt bij deze dienstverlening de nadruk op het resultaat. Je krijgt één primair aanspreekpunt toegewezen, dat voor jou als ‘loket’ fungeert naar additionele expertise wanneer de situatie daar om vraagt. Daarnaast krijg je bij Cybermeister toegang tot het interne platform met je eigen chat-kanaal met jouw cybersecurity-team, zodat je te allen tijde toegang hebt tot expertise.

Gewoon een part-time CISO?!

Hoe we het verschil maken

Onafhankelijkheid

We maken geen commissie-afspraken met leveranciers, dus je weet dat onze aanbevelingen objectief zijn.

Maandelijks opzegbaar

Een eenvoudig doorlopend contract dat je op elk moment kunt beëindigen met een opzegtermijn van één maand.

Een Community aan kennis

Bij ons krijg je niet slechts één specialist, maar ondersteuning van een heel team dat regelmatig bijeen komt om kennis en praktijkervaring te delen. In het geval van bijv. calamiteiten, heeft Cybermeister altijd kennis en ervaring beschikbaar ter ondersteuning.

Flexibiliteit

We kunnen morgen beginnen en we kunnen op- of afschalen wanneer jij het nodig hebt.

Betaalbaarheid

Veel middelgrote bedrijven hebben simpelweg geen fulltime CISO nodig. Ons service-model biedt service op het hoogste niveau tegen een fractie van de gebruikelijke kosten.

Ervaring

We hebben een grote diversiteit aan cybersecurity-experts met kennis en ervaring in elke sector.

FAQ

Zeker wanneer je een deel van je IT-/cybersecurity-operatie hebt uitbesteed aan een dienstverlener, kunnen we je bijstaan in het volledige spectrum van cybersecurity. Security Operations is namelijk slechts een onderdeel daarvan, terwijl wij het volledige spectrum kunnen afdekken. Daarnaast merken we dat onze klanten het prettig vinden om een onafhankelijke specialist aan hun zijde te hebben in hun regierol met hun MS(S)P.

Ja, absoluut. Sterker nog: deze situatie zien we bij bijna al onze klanten. Cybersecurity is écht een andere expertise dan IT. Zie ons juist als aanvulling van je IT-manager, want we hebben hetzelfde doel: ondersteuning van jouw business!

We hebben deze dienstverlening zodanig ontworpen dat de structuur voor alle organisaties gelijk is, maar de diepgang kan verschillen. We zijn er dus van overtuigd dat deze dienstverlening past bij elke organisatie. Uiteraard kun je altijd vrijblijvend contact opnemen om je specifieke behoeften en wensen te bespreken.

Geen enkel probleem! Dit past bij uitstek bij Cybermeister: door ons unieke business-model kunnen we zeer eenvoudig op- en afschalen in capaciteit en expertise.

Heb je voor langere tijd, of bijv. in projectverband, behoefte aan een specifieke specialist of expertise? Dan helpen we je graag met het invullen van dit inhuurvraagstuk.

Hadden we maar dit soort alleskunners! Door ons unieke business-model kunnen wij virtuele teams voor u samenstellen, bijv. bestaande uit een duo van twee specialisten, waarmee je de beschikking krijgt over een virtueel ‘schaap met vijf poten’.

Geen enkel probleem! Een goede klik is cruciaal om tot een mooi resultaat te komen. Geef het gerust aan, dan regelen wij de rest!

De CISO’s achter CISO-as-a-Service van Cybermeister moeten aan dezelfde normen voldoen als fulltime/reguliere CISO’s. Bij Cybermeister zijn die normen hoog. Net als bij alle andere cybersecurity-experts staan we erop dat onze CISO’s uitgebreide kennis en ervaring hebben en dat ze de specifieke cultuur van onze klanten begrijpen. Daarnaast begrijpen we dat een service over meer gaat dan alleen vaardigheden. Het gaat ook om culturele fit. Daarom zorgen we ervoor dat jouw cybersecurity-team wordt gematcht op een aantal factoren, waaronder: