Wij zijn hét warme bad voor
freelance cybersecurity-specialisten.

Cybermeister is een platform vóór en door cybersecurity-specialisten. Wij staan voor transparantie, samenwerken met gelijkgestemden en het delen van kennis en kunde. We verbinden zelfstandige cybersecurity-professionals aan opdrachten, zowel voor individuele inzet als voor complete projecten. Door specialisatie en samenwerking bieden we een professioneel platform en voorzien we in de marktvraag.

Hoe we het verschil maken

Pure-play cybersecurity

Door onderling samen te werken kunnen we naast individuele opdrachten ook in teamverband samenwerken en grote projecten uitvoeren voor opdrachtgevers.

Flexibele contracten

Cybermeister staat voor vertrouwen en werkt daarom met heldere contracten.

Samenwerking

Door onderling samen te werken kunnen we naast individuele opdrachten ook in teamverband samenwerken en grote projecten uitvoeren voor opdrachtgevers.

Transparante tarieven

Wij geven volledige openheid inzake de tarieven die klanten betalen. Als pure-play cybersecurity-platform zijn wij zeer efficiënt ingericht en kunnen daardoor een minimale 'handling fee' hanteren.

Persoonlijk advies

Als cybersecurity-ondernemer kun je bij Cybermeister terecht voor persoonlijk en professioneel advies inzake wet- en regelgeving, financiën en juridische zaken.

Relevante kennisdeling

Je krijgt exclusieve toegang tot ons platform, zodat we kennis kunnen delen, elkaar kunnen helpen met operationele vraagstukken, en je continu op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

Hoe word je Cybermeister?
Ben je een zelfstandig cybersecurity-specialist of overweeg je zelfstandig te worden? Verwacht je een bijdrage te kunnen leveren aan de Cybermeister Community? Dan komen we graag met je in contact!

Stuur ons een kort bericht, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op om nader kennis te maken. We bespreken dan jouw cybersecurity-expertise en kunnen eventuele vragen over Cybermeister beantwoorden. Heb je voldoende kennis en kunde in huis, dan ben je van harte welkom om lid van Cybermeister te worden.

Zijn er kosten verbonden aan het lidmaatschap van de Cybermeister Community?
Nee. Wij zien onze toegevoegde waarde als een service en een goede manier om continu beter te worden als cybersecurity-specialist.

Hoe zit het met mijn uurtarief en de ‘handling fee’?
Het uurtarief dat bij de opdrachtgever in rekening wordt gebracht komt volledig ten goede van jou als cybersecurity-specialist. Bovenop dit tarief brengen we een minimale ‘handling fee’ in rekening bij de opdrachtgever. Omdat we een gespecialiseerd platform zijn kunnen we zeer gericht, efficiënt en schaalbaar werken, waardoor de operationele kosten altijd laag blijven.