Eindelijk alle kennis en expertise op één plek

Digitalisering, cyber-dreigingen, wet- en regelgeving; de wereld waarin we leven en werken verandert continu én snel. Hierdoor is er een enorme behoefte ontstaan aan continu beschikbare cybersecurity-expertise. Inmiddels is er een groot tekort aan specialisten met adequate cybersecurity-kennis. Hierdoor is het lastig en tijdrovend om snel en onafhankelijk de juiste expertise te krijgen. Dit vraagt om een andere aanpak en daarom hebben we het expert-platform Cybermeister opgericht. Daarmee kunnen we bedrijven en organisaties continu toegang verschaffen en op afroep helpen met cyber-expertise op het hoogste niveau.

Door krachten te bundelen ontstaat er uitvoeringskracht

Veel cybersecurity-experts zijn zzp’ers en kleine bedrijven, en dat maakt efficiënt samenwerken lastig. Daarom heeft Cybermeister een uniek expert-platform gebouwd. We geloven in krachtenbundeling, specialisatie en het op basis van inhoudelijke kennis en kunde sneller én slimmer schaalbaar inzetten van de juiste expertise.

150+ ervaren cybersecurity-specialisten

Met een sterk groeiend platform van inmiddels 150+ ervaren specialisten hebben we zowel brede als diepgaande kennis van cybersecurity in huis. Het platform bestaat onder andere uit architecten, engineers, analisten en CISO’s die nauw samenwerken en kunnen helpen bij het selecteren, implementeren en beheersen van alle aspecten van cybersecurity. Dit kan de uitvoering van regelgeving zoals NIS2 zijn, maar ook de implementatie van complexe cybersecurity-projecten of de inzet van CISO-as-a-Service. Zodoende krijg je één platform waarmee je direct toegang krijgt tot de beste onafhankelijke specialisten.

Hoe kunnen we je helpen?