Security on Demand. Je bent geen duizendpoot.
Ook geen schaap met vijf poten.

Een organisatie die je bijstaat met raad en daad op het gebied van cybersecurity, volledig onafhankelijk; dat is Cybermeister. Om onze cybersecurity-kennis en -kunde zo toegankelijk mogelijk te maken, introduceren we een drietal pakketten die je in staat stellen om rechtstreeks en laagdrempelig je vragen te stellen aan 150+ cybersecurity-specialisten. Van chatten in je eigen kanaal op het Cybermeister-platform, tot video-calls met een specialist wanneer het jou uitkomt.

Cyber Team One

Alle cybersecurity-expertise op één plek en online toegang tot de beste specialisten.

vanaf € 690 /mnd
Je eigen cybersecurity-channel

Iedere werkdag direct online contact met de 150+ specialisten van Cybermeister, op alle expertises binnen cybersecurity. Responstijd: 8 uur.

Eén ingang voor al uw cybersecurity-vraagstukken

Eén centrale toegang tot het grootste ecosysteem van cybersecurity-specialisten.

Minder risico en meer bedrijfscontinuïteit

U bent niet meer afhankelijk van 1 bedrijf of beschikbare medewerkers.

Bespaar tijd en kosten

We zijn een no-nonsense platform van specialisten. Geen praters maar doeners.

Maximum aantal platform-users

1 user

Meest gekozen
Cyber Team Two

Naast de online toegang kun je 1-op-1 video-calls inplannen met onze specialisten.

vanaf € 1190 /mnd
De services van Cyber Team One, aangevuld met:
Kortere responstijd

Direct online contact met de 150+ specialisten van Cybermeister. Responstijd: 4 uur.

Cyber Expert-meetings

Directe video-calls om extern en onafhankelijk jouw cybersecurity-thema's te bespreken.

2 uur inbegrepen, verdeeld over maximaal 6 video-calls.

Cybermeister-webinars

Onze specialisten nemen je mee in strategische, tactische en operationele cybersecurity-thema's.

Maximum aantal platform-users

2 users

Cyber Team Three

Uitbreiding van Cyber Team Two, aangevuld met een strategische board-meeting.

vanaf € 2190 /mnd
De services van Cyber Team Two, aangevuld met:
Meer Cyber Expert-meetings

Directe video-calls om extern en onafhankelijk jouw cybersecurity-thema's te bespreken.

6 uur inbegrepen, verdeeld over maximaal 18 video-calls.

Executive board-meeting

Strategische sessie op directieniveau voor het bespreken van jouw cybersecurity-thema's.

Maximum aantal platform-users

4 users

Hoe het werkt

Alleen maar specialisten

Je schakelt bij ons altijd rechtstreeks met een cybersecurity-specialist. Geen account-managers, recruiters of AI-bots, maar maatwerk en pure-play cybersecurity.

Flexibele contracten

Wij staan voor onze dienstverlening en zijn ervan overtuigd dat deze van waarde is voor elke organisatie. Ben je onverhoopt toch niet tevreden? Dan horen we het uiteraard graag en lossen we het voor je op. In het uiterste geval kun je de dienstverlening elke maand beëindigen.

Onboarding binnen 1 werkdag

Nadat de overeenkomst is getekend kunnen we razendsnel onboarden. Doordat we veel hebben geautomatiseerd is dat binnen één werkdag gerealiseerd. Beloofd!

Transparante tarieven

Door onze hooggeautomatiseerde back-office zijn we in staat om vrijwel zonder overhead te acteren, wat zich direct terugvertaalt naar onze scherpe en transparante tarieven.

Persoonlijk advies

Je kiest zelf de communicatievorm: chat of video-call, op het moment dat het jou schikt. Wij leveren de technologie en de specialisten, jij de vragen.

Uniek platform

We hebben ons platform zodanig ontwikkeld dat je te allen tijde met ons in contact kunt treden, zowel mobiel als achter je laptop. Zo heb je altijd jouw "cybersecurity team in a pocket".

De CISO is geen duizendpoot.
Ook geen schaap met vijf poten.

FAQ

Zeker ook wanneer u een deel van uw IT-/cybersecurity-operatie hebt uitbesteed aan een dienstverlener, kunnen we u bijstaan in het volledige spectrum van cybersecurity. Security Operations is namelijk slechts een onderdeel daarvan, terwijl wij het volledige spectrum kunnen afdekken. Daarnaast merken we dat onze klanten het prettig vinden om een onafhankelijke specialist aan hun zijde te hebben in hun regierol met hun MS(S)P.

We hebben deze dienstverlening zodanig ontworpen dat de structuur voor alle organisaties gelijk is, maar de diepgang kan verschillen. We zijn er dus van overtuigd dat deze dienstverlening past bij elke organisatie. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen om uw specifieke behoeften en wensen te bespreken.

Geen enkel probleem! Dit past bij uitstek bij Cybermeister: door ons unieke business-model kunnen we zeer eenvoudig op- en afschalen in capaciteit en expertise.

Heeft u voor langere tijd, of bijv. in projectverband, behoefte aan een specifieke specialist of expertise? Dan helpen we u graag met het invullen van dit inhuurvraagstuk.

Hadden we maar dit soort alleskunners! Door ons unieke business-model kunnen wij virtuele teams voor u samenstellen, bijv. bestaande uit een duo van twee specialisten, waarmee u de beschikking krijgt over een virtueel ‘schaap met vijf poten’.

Technisch, wet- en regelgeving

Cybermeister heeft meer dan 150 aangesloten security-specialisten. Van architecten tot SOC-analisten, van ISO’s tot Privacy Officers, en van technische project-managers tot engineers. Al deze expertises zijn inbegrepen bij deze dienstverlening.

Wij geloven dat de enige manier om  

We komen u graag tegemoet door de dienstverlening op voorhand af te kopen. Wenst u hier gebruik van te maken, dan verzoeken we u contact met ons op te nemen.

Aanmelden Cyber Team One

Hartelijk dank voor je interesse in onze dienstverlening. Na het invullen en verzenden van onderstaand formulier nemen wij binnen 24 uur contact met je op voor de verdere afhandeling.

Aanmelden Cyber Team Two

Hartelijk dank voor je interesse in onze dienstverlening. Na het invullen en verzenden van onderstaand formulier nemen wij binnen 24 uur contact met je op voor de verdere afhandeling.

Aanmelden Cyber Team Three

Hartelijk dank voor je interesse in onze dienstverlening. Na het invullen en verzenden van onderstaand formulier nemen wij binnen 24 uur contact met je op voor de verdere afhandeling.